Hlavní stránka
Publicistika
comicsDB
Galerie
Auditorium

 Základní instinkt
PŘIHLÁŠENÝ: -----
Tenhle krátký scénář o Wolverinovi je výborný materiál na procvičení kresby rukou a nohou což, jak každý kreslící tvůrce ví, jsou jedny z nejtěžších partií na lidském těle, takže jejich tréninku není nikdy dost. Do toho:

Situace je následující: Wolverine sedí na posteli ve spodkách a tílku. Asi právě vstával, je rozcuchanej. Za postelí je okno bez záclon, jehož jedna polovina je vysklená. Ze zdi se odloupává popraskaná barva, místy i omítka.

1.STRANA:
1. panel = Detailní záběr Wolverinovy chlupaté levé nohy - konkrétně na prsty. Pokouší se natáhnout děravou zašívanou ponožku. Prsty nohy jsou připraveny vklouznout do ponožky.
2. panel = Stejně detailní záběr. Wolverinovy se podaří strčit do ponožky pouze palec, ostatní prsty se vzpříčí.
3. panel = Oddálený záběr na celou Wolverinovu nohu. Vyndal palec a znovu nastavuje ponožku oběma rukama před prsty levé nohy.
4. panel = Ještě více oddálený pohled na celého Wolverina sedícího na posteli. Oběma rukama si nasazuje ponožku na levou nohu. V pnožce zatím zmizely jen prsty.
5. panel = Pohled shora na celého sehnutého Wolverina. Prsty levé nohy jsou v ponožce. Na pravé straně ponožky zeje díra.
6. panel = Stejný pohled shora. Palec se vzpříčí v díře ponožky.
7. panel = Zase stejný pohled shora. Wolverinovi se podařilo natáhnout celou ponožku na levou nohu. TXT: "UF!"

2.STRANA:
1. panel = Čelní pohled na Wolverina a okno za ním. Okno je v levém horním rohu a objeví se v něm černá kočka. Přechází po parapetu. Z Wolverina je vidět jen rameno a skloněná hlava v pravém dolním rohu panelu.
2. panel = Stejný čelní pohled vystředěný na kočku. Kočka se dívá vyskleným oknem na Wolverina.
3. panel = Stejný čelní pohled vystředěný na celého Wolverina. Připravuje si ponožku k pravé noze. Prsty pravé ruky v pěsti drží ponožku nad nohou, takže otvory odkud vyjíždí jeho 3 drápy směřují přímo na nárt jeho pravé nohy.
4. panel = Přiblížený pohled vystředěný na hlavu kočky. TXT: "MIAAAU!"
5. panel = Detailní pohled na vykulené Wolverinovo oko. TXT: "SNIKT!"
6. panel = Záběr na Wolverinovu pravou nohu. Drápy jsou v ní zabodlé a noha krvácí. (V ruce s vysunutými drápy samozřejmě ještě pořád drží ponožku.) TXT: "KURVA!"
7. panel = Buď záběr jen na odcházející nohy z nichž pravá krvácí a jen na levé je ponožka anebo záběr na celého odcházejícího Wolverina klejícího. TXT: "FIX", "JÁ SNAD PUDU BOSEJ."


(rozvržení panelů na obrázku je jen doporučené)


ZŮČASTNILI SE (linky vás zavedou k samotnému výsledku snažení):
Eduard Sadovský
Michael *DevCageR* Petrus

1997 - 2005 © comX.cz